Februar menu 3 retter 225,-
Vi tilbyder denne 3 retters menu på torsdage, fredage og lørdage....
Bestilling er minimum 8 gæster
Forret
Varmrøget laks med rejer og aioli
Hertil serveres friskbagte flutes
​​
Hovedret
Rosastegt oksefilet
Kyllingebryst med pesto og bacon
Bagte rødbeder med balsamico
Flødekartofler
Grøn mix salat med cherrytomat, semi-dried tomat, agurk og ristede græskarkerner
Bulgursalat med peberfrugt, soltørret tomat, friskhakket persille og feta
​​
Dessert
Chokoladekage med nutella-creme
​​​
Tilkøb til dessert 25,-
Frisk frugt på fad med brændte mandler
​
Denne menu er klar til servering:
Forretten er anrettet på fad, flutes skal skæres inden servering.
Hovedret er færdigtilberedt og i varmekasse, oksefileten skal dog skæres inden servering. Salater er anrettet på fade, klar til servering.
Dessertkage er anrettet på fad og klar til servering
Apetit Aps
Vestergade 45A
8963 Auning
Tlf. 30 20 40 49
CVR NR 37 93 63 16