Februar menu 3 retter 225,-

Vi tilbyder denne 3 retters menu på torsdage, fredage og lørdage....

Bestilling er minimum 8 gæster

Forret

Varmrøget laks med rejer og aioli

Hertil serveres friskbagte flutes

Hovedret

Rosastegt oksefilet

Kyllingebryst med pesto og bacon

Bagte rødbeder med balsamico

Flødekartofler

Grøn mix salat med cherrytomat, semi-dried tomat, agurk og ristede græskarkerner

Bulgursalat med peberfrugt, soltørret tomat, friskhakket persille og feta

Dessert

Chokoladekage med nutella-creme

Tilkøb til dessert 25,-

Frisk frugt på fad med brændte mandler

Denne menu er klar til servering:

Forretten er anrettet på fad, flutes skal skæres inden servering.

Hovedret er færdigtilberedt og i varmekasse, oksefileten skal dog skæres inden servering. Salater er anrettet på fade, klar til servering.

Dessertkage er anrettet på fad og klar til servering

TAKE AWAY
Se vores nye hjemmeside www.apetit.dk, med alt hvad vi tilbyder af lækre varer og gavekurve i butikken, take away, sandwich, mad ud af huset, og sidst men ikke mindst, alt omkring vores nye festlokale!

Apetit Aps

Vestergade 45A

8963 Auning

Tlf. 30 20 40 49

 

CVR NR 37 93 63 16

  • Facebook Social Icon
smiley.gif