Lørdag den 27. februar tilbyder vi....

Kun mod forudbestilling - bestil senest fredag den 26. februar kl. 14:00

Weekendmenu til 2 personer 250,-

Forret: hjemmelavet tunsalat - rejer - lime - rogn - dild

Hovedret: Pestomarineret kyllingebryst med bacon - krydrede petitkartofler med estrgonmayo - tomatsalat med minimozzarella, rødløg og oliven - couscoussalat med bagte rødbeder - hjemmelavet tzatziki - friskbagt brød

Vi tilbereder det hele - du luner selv derhjemme inden servering

 

Tapasboks 110,-

En velkendt klassiker fra Apetit er vores tapasboks med et varieret indhold af fisk eller skaldyr, kylling, ugens salat, 3 slags charcuterie, 4 slags dip, en vegetarisk ret, ugens ost, oliven og friskbagt brød

 

Wraps 45,-

Wraps med sprød salat, peberfrugt, rødløg, hjemmelavet dressing og BBQ marineret kylling. 

 

Stjernekaster 70,-
2 stegte fiskefileter, koldrøget laks, asparges, store rejer, rogn, citron samt grønt på en skive af vores hjemmebagte rugbrød og incl. et bæger hjemmelavet dressing

 

Brød

Manitoba bolle, lys uden kerner eller mørk med kerner og malt 7,-

Stort manitoba brød, lys uden kerner eller mørk med kerner og malt 30,-

Hjemmebagt rugbrød 35,- 

 

Delikatesse

Friskstegte fiskefilet 15,-
Kyllingespyd 9,-
Hjemmelavede frikadeller 9,-
Friskbagt leverpostej med bacon 28,-

Hjemmelavet aioli, urtecreme eller tapasdip, 24,-/200 gram

Hjemmelavet tunsalat 25,-/200 gram

TAKE AWAY
Se vores nye hjemmeside www.apetit.dk, med alt hvad vi tilbyder af lækre varer og gavekurve i butikken, take away, sandwich, mad ud af huset, og sidst men ikke mindst, alt omkring vores nye festlokale!

Apetit Aps

Vestergade 45A

8963 Auning

Tlf. 30 20 40 49

 

CVR NR 37 93 63 16

  • Facebook Social Icon
smiley.gif