Julehjorten 2018

J-dag i Auning

Fredag d. 2. november blev succesen fra året før gentaget, da Aunings egen juleøl 'Julehjorten' blev indviet. Der var udvidet med et større telt og flere siddepladser, hvor trio'en Iburg, Flarup & Hein sørgede for festlig livemusik. Der var selvfølgelig også endnu mere af "Julehjorten", og vi sørgede for flere lækre flæskestegsandwich.

Julehjorten anno 2018

Udover udvidelserne havde "Julehjorten" også ændret sig på et andet punkt. Smagen var nemlig blevet finjusteret. Mere appelsinskal, en smule mindre smag fra korianderfrøene og så lige lidt ekstra sødme fra karamellen.

Julehjorten støtter det lokale

Overskuddet fra juleøllen går til Auningfonden, der støtter lokale arrangementer og initiativer. Pengene fra salget i 2017 blev uddelt til vidt forskellige aldersgrupper. De lokale dagplejere fik mulighed for at tage børnene med på en bustur til Munkholm Zoo, skubbeholdet fra Møllehjemmet modtog et gavekort til is her i cafeen og de unge fik i samarbejde med Ungnorddjurs og kulturskolen mulighed for at komme på en musikcamp i sommerferien.​

 

Arrangementet foregik mellem 16:30 og 22:00 lige uden for cafeen på centertovet. Butik & café havde åbent helt til klokken 22:00.

Hvis det lyder som noget for dig, så hold øje med nye arrangementer her: 

Vestergade 45 A

8963 Auning

Tlf. 30 20 14 52

info@apetit.dk

smiley.gif
  • Facebook Social Icon